Спомняте ли си добрите стари времена, играейки FarmVille през Facebook? Докато тогава нещата онлайн бяха по-прости, скоро ще имате възможност да опитате да съживите носталгията, тъй като предварителната регистрация на FarmVille 3 е официално отворена.

Разработена от Zynga, социалната игра за симулация на селското стопанство вече достига третата си версия, която включва повече от 150 породи животни, които да отглеждате заедно с десетки фермери. Всички нововъведения целят да помогнат на потребителите в изграждането и персонализирането повече уникални ферми.

„Преди 12 години FarmVille излезе на игралната сцена, създавайки лоялни последователи, които доведоха до над 700 милиона инсталации на поредицата FarmVille по целия свят“, казва Бернард Ким, президент на издателската дейност в Zynga. „Днес сме развълнувани да стартираме предварителна регистрация за FarmVille 3. Играта е уникално проектирана да завладее въображението на много играчи, които са се наслаждавали на FarmVille през последното десетилетие, както и да грабне ентусиазма на ново поколение геймъри.“

В поредицата се завръща любимата на феновете героиня Мари, която ще ръководи както общността на FarmVille 3, така и новите играчи, които се включват за първи път. Мари ще бъде придружена от повече от 30 различни фермери. Всеки герой ще бъде снабден с умения като кулинарство, риболов, дърводобив и занаяти, за да помогне на играчите по време на тяхното приключение.

FarmVille 3 също ще включва и метеорологични промени. Играчите ще могат да проверяват прогнозата за времето в играта и да я използват в своя полза, за да увеличат добива от следващата си реколта или риболов.

Играта стартира на 4 ноември за iPhone, iPad, M1 Mac, както и за Android и персонални компютри.

През първите две седмици след премиерата играчите, които изтеглят играта, ще получат специален стартов комплект, който съдържа интерактивни функции за добре дошли, като декоративни елементи и „снимка на профила Early Bird“, предназначен да помогне на играчите да персонализират своята виртуална ферма.

Снимка: Zynga

Виж още: Докинг станцията на Switch OLED е готова за 4К бъдеще

 

Тагове: