След като веднъж беше официално забавена за май, дългоочакваната игра The Last of Us: Part II за съжаление няма да спази и тази дата. PS4 ексклузивът бе отложен повторно, вече без конкретна премиерна дата. Причината за това е коронавирус епидемията, която създава логистични пречки извън контрола на Naughty Dog.

Студиото обяви, че играта е почти завършена и в момента се отстраняват последните бъгове. Въпреки това обаче нивото на The Last of Us: Part II все още не отговаря на високите стандарти, които създателите на Uncharted си поставят.

„Искаме всички да играят The Last of Us: Part II едновременно и да получат най-доброто възможно изживяване“, казва студиото в Twitter.

Липсата на нова премиерна дата за The Last of Us: Part II подсказва, че забавянето ще е по-сериозно. Имайки предвид, че PS5 трябва да излезе тази есен, възможно ли е Sony тайничко да подготвя играта като заглавие както за сегашната, така и за бъдещата си конзола? Засега можем само да гадаем, но разочарованието е очевидно: ще трябва да почакаме още за новото приключение на Джоел и Ели.

Виж още: Дами и господа - PlayStation 5 (ВИДЕО)

 

Тагове: