Знаем, че сред вас със сигурност има запалени геймъри и затова се надяваме да ви зарадваме с днешната новина, че в онлайн магазина на Valve можете напълно безплатно да изтеглите Left For Dead 2.
Това, което трябва да направите е да влезете в Steam профила си, да намерите страницата на Left For Dead 2 и да натиснете бутона Install Game/Инсталирай играта.

 

Този кооперативен екшън, ужас и стрелба в първо лице пренася вас и приятелите ви в градове, блата и гробища в най-далечните краища на Южните щати. От Савана до Ню Орлиънс по време на пет обширни кампании.

Ще играете като един от четирите нови оцелели, въоръжени с широк и унищожителен арсенал от класически и обновени оръжия. Освен с огнестрелни оръжия ще може да си излеете гнева върху заразените, за което ще ви помогнат разнообразни смъртоносни хладни оръжия. Те включват резачки, брадви, дори и тиган, както и други.

Ще използвате тези оръжия срещу три ужасяващи и предизвикателни нови специални заразени. Ще се сблъскате и с пет нови „необичайни“ обичайни заразени като ужасяващите блатни хора.

Технологията AI Director 2.0 прави безумния екшън в играта още по-добър. Този подобрен „режисьор“ има възможността да сменя периодично времето, през което ще трябва да си направите път, по който ще минете. Също така регулира броя на враговете, ефектите и озвучаването, за да се съчетае с нивото на вашето представяне. L4D2 обещава задоволяващо и напълно предизвикателно изживяване при всяко преиграване, и то изготвено точно за вашия стил на игра.

В L4D2 ще откриете:

  • Следващото ниво на кооперативен екшън от създателите на Half-Life, Portal, Team Fortress и Counter-Strike.
  • Повече от 20 нови оръжия и предмета, включващи най-вече над 10 хладни оръжия — брадва, резачка, тиган, бухалка, които Ви позволяват да „оправите“ зомбитата отблизо.
  • Нови оцелели. Нова история. Нов диалог.
  • Пет обширни кампании за режими „кооперативен“, „съпоставяне“ и „оцеляване“
  • Напълно нов мултиплеър режим
  • „Необичайни“ обичайни заразени. Всяка от петте нови кампании има поне един нов вид „необичаен“ обичаен заразен, зомбита, срещани единствено в дадената кампания
  • AI Director 2.0: сложна технология, наименувана „The AI Director“. Пренася основната представа за L4D, променяйки вражеската популация, ефектите и музиката според представянето на играчите. L4D 2 включва „The AI Director 2.0“, който надгражда над възможностите за динамични нива, материални обекти, време и осветление в зависимост от частта на деня.
  • Статистики, класации и система за награждаване насърчават сътрудническата игра.


Left 4 Dead 2 е налична за PC, Mac и Linux, а ако все още се чудите дали да я изтеглите, то мислете бързо, защото срока на безплатната промоция изтича в 20ч българско време!

 

 

 

А видяхте ли коледната промоция на Steam?

Тагове: