Според слуховете, които се разпространяват онлайн, Nintendo Switch 2 няма да разполага с OLED екран, но все пак ще има нещо, което ще го отличава от оригиналния модел на предшественика му.

Профилът SoldierDelta предостави актуална информация за следващата конзола на Nintendo, след като сподели предварителната ѝ дата на пускане, като заяви, че конзолата ще има някои AR функции, които вероятно са свързани със слуховете за новата функция на камерата. За съжаление конзолата няма да разполага с OLED екран, което се усеща като стъпка назад, като се има предвид колко красиво изглеждат игрите на OLED модела на сегашния Switch.

SoldierDelta предостави и допълнителна информация за цената и датата на пускане на пазара на Nintendo Switch 2. Въпреки че източникът им потвърди, че конзолата ще бъде пусната на пазара с два различни модела, цената и за двата все още не е определена, така че тя може да се промени от 400 и 449 долара, която беше предоставена миналата седмица. Освен това, макар че конзолата ще бъде пусната на 24 септември, Nintendo обмисля 3 ноември като резервна дата за пускане на пазара, в случай че нещо се обърка.

Въпреки че SoldierDelta доказа, че има достъп до вътрешна информация, трябва да приемаме всичко, което разкрива източникът по отношение на Nintendo Switch 2, с известна доза недоверие. Ако конзолата наистина ще бъде пусната в края на 2024 г., ще минат още няколко месеца, преди най-накрая да научим повече за системата.

 

Снимка: Unsplash

Виж още: Дори златният Apple Watch за 17 000 долара остана без поддръжка

 

Тагове: