Когато бе анонсирана за първи път по-рано тази година, изглеждаше, че Ghostbusters: Video Game Remastered ще бъде PlayStation 4 ексклузив. През август разработчикът Saber Interactive заяви, че играта също ще излезе за Xbox One, PC и Nintendo Switch. Днес студиото сподели първи кадри от геймплея на Nintendo Switch, като не някой, а самият Дан Акройд е гласът зад кадър.

Ghostbusters: The Video Game беше пусната за първи път за Xbox 360, PS3 и PC през 2009 г. По това време играта получи похвали за достоверния стил, в голяма степен благодарение на това, че сценарият бе написан от звездите на едноименния филм Дан Акройд и Харолд Рамис. Двамата влязоха отново в ролите си за Ghostbusters: The Video Game, наред с останалата част от звездната четворка - Бил Мъри и Ърни Хъдсън.

Идеята за ремастър версията се зароди, когато беше намерен твърд диск, съдържащ всички видео файлове от оригиналната игра. За новото издание всички сцени са ремастерирани в 4K. Можете също така да очаквате по-ярки цветове и осветление, ако планирате да играете играта на PS4, Xbox One или PC. Бонусът при Swtich e, че ще можете да спасите Манхатън, докато се возите на метрото.

Каквато и конзола да предпочитате, Ghostbusters: The Video Game Remastered ще бъде ваша от 4 октомври 2019 г. за сумата от 30 долара. Надяваме се, че ще ви помогне да убиете малко време до появата на Ghostbusters 2020 през следващата година.

Виж още: Изтече дизайнът на PlayStation 5. Разработчик на Codemasters го потвърди (СНИМКИ)

 

Тагове: