Тъй като PS4 наближава края на жизнения си цикъл, God of War Ragnarok вероятно ще бъде една от последните големи ексклузивни игри на Sony, пуснати за системата. И добрата новина е, че според обширните тестове в Kotaku играта работи добре на PS4, макар и да звучи като реактивен самолет.

Въпреки че PS4 версията на последния богоубийствен епос на Kratos работи на 1080p, играта все още изглежда „страхотно и с четими менюта и субтитри“, макар че кадровата честота е ограничена до 30 FPS. Според Kotaku God of War Ragnarok успява да се придържа към тази честота на кадрите, въпреки че има случаи, когато тя пада в по-големи битки.

Всъщност в доклада се казва, че единственият реален отрицателен аспект на версията за PS4 (освен очевидното по-дълго време за зареждане) е фактът, че вашата конзола ще звучи като реактивен двигател. Дори стоенето в екрана на менюто кара конзолата да издаде силен шум, като авторът отбеляза, че „никога преди не е чувал своя PS4 да става толкова силен“.

Накратко, в статията се казва, че God of War Ragnarok е чудесна за PS4 и че онези от вас, които не могат да си позволят или да намерят PS5 за закупуване, не трябва да се притесняват да я играят на почти десетилетната машина на Sony.

God of War Ragnarok излиза на 9 ноември 2022 г. за PS4 и PS5.

Снимка: Sony

Виж още: Илон Мъск иска да си подаряваме Tesla за Коледа

 

Тагове: