Automobili Lamborghini и Lian-Li си сътрудничат за нова лимитирана серия компютърни кутии, вдъхновена от автомобилния производител. Брандираното издание на кутията 011D EVO RGB на Lian-Li е доста елегантно, при все че до голяма степен е производно на стандартните кутии от модела 011 на Lian-Li.

Лимитираната серия от 6498 броя корпуси има ясно изразено лого Automobili Lamborghini върху стъклото и покритие от въглеродни влакна върху металите за постигане на правилния външен вид на авангарден автомобил. Акцентите около корпуса, по ръбовете и други подобни, са в така любимото жълто Lamborghini-Giallo Orion, както е известно. Освен това има лого на Lamborghini, изобразено на вътрешния 5-инчов дисплей с висока разделителна способност за вашите CPU/GPU тактови температури, скорост и натоварване.

Кутията като цяло не е лоша - Lian-Li 011 има място в класацията на най-добрите компютърни кутии на PC Gamer като най-добрата кутия, която можете да си купите за екстравагантна демонстрация, т.е. конфигурация, при която можете да разгледате добре вътрешността на компютъра. Просто е странно колко много лимитираната серия всъщност прилича на нормалния модел 011 - малко текстура, малко лъскаво оформление и малко брандиране на този вграден дисплей и получавате ексклузивност без особено покритие.

Това е второто сътрудничество на Lamborghini в областта на персоналните компютри през последната година, тъй като миналата година видяхме абсурдно скъпия лаптоп Razer.

Снимка: Unsplash

Виж още: Този гигантски динозавър, наречен Разрушителя, е един от най-големите, бродили по земята

 

Тагове:
Още от Play