Компанията ASUS и нейното гейм подразделение Republic of Gamers си партнира със създателите на съдържание в YouTube Hacksmith Industries, за да построи нелепо хладна геймърска конфигурация ROG върху вътрешността на брониран камион. Отвън той може да изглежда като стандартен брониран камион, но какво може да превозва? Милиони долари в пари от федералния резерв на САЩ? Може би. А може би голяма пратка нешлифовани диаманти? Това е напълно възможно. Със сигурност има вероятност да превозва безценни предмети на изкуството или антики. Но нито едно от тези неща не се намира вътре.

Не, отвътре е скрита мобилна станция за игри, издокарана с оборудване на ROG. Геймърски столове, монитори, лаптопи - каквото се сетите. Това е мобилна геймърска станция, която може да издържи на природните стихии, докато вие оставате защитени и спокойни отвътре, наслаждавайки се на любимите си видеоигри. Разбира се, казваме вие, но всъщност нямаме предвид вас, читателите, или изобщо всеки, който не е част от Hacksmith Industries. Защото това не е камион, който можете да си купите. Това е проект, който Hacksmith измислиха и решиха да доведат докрай. Това обаче не го прави по-малко готин.

Официално той се нарича ASUS ROG x Hacksmith Mobile Command Center. Това е 5-тонен гигант, който Hacksmith може да вземе със себе си на събития. Камионът очевидно е бил мечта на Hacksmith от години и когато ASUS разбра за проекта, реши да си партнира с канала за него.

От своя страна ASUS доставя цялото геймърско оборудване, допълнено с RGB осветление, така че вътрешността не само да свети, но и да изглежда готино и да отговаря на темата. След това екипът взе цялото това оборудване и го монтира от вътрешната страна на задната част на камиона. Сега групата е готова да играе навсякъде със стил.

Можете да видите проекта във видеото на Hacksmith и ако обичате да гледате уникални геймърски настройки, заслужава си да го гледате.

Снимка: Unsplash/Hacksmith Industries

Виж още: Втората най-лека екзопланета е като космически захарен памук

 

Тагове: