В интернет се появи прототип на играта Spider-Man 4, открит на конзолата Wii, предназначена за разработчици. По този начин можем да видим уникални кадри от игра и филм, никой от които не съществува днес.

Макар че Spider-Man филмите на Сам Рейми бяха комерсиално успешни, третата част бе оплюта от критиците и затова Sony предпочете да се откаже от плана си за Spider-Man 4 и направената по него игра. Впоследствие гигантът рестартира поредицата с Amazing Spider-Man филмите, които пък наскоро бяха заменени от новия рибуут Spider-Man: Homecoming.

Работата по играта очевидно не е стигнала далеч, тъй като прототипът има само две незавършени нива, минимални детайли и базова механика на придвижване. Присъстват и някои функции за разработчици, които да им помагат при дизайна на играта.

Нереализираната Spider-Man 4 се е правила от студиото Eurocom. Когато пуснете играта през емулатор, тя е разпозната като Dead Space: Extraction: друга Wii игра от същото студио, която обаче бе издадена. Това подсказва, че Spider-Man 4 се е разработвала със същия енджин.      

Виж още: Doom тръгна и на фотоапарат от 1998 г. (ВИДЕО)

Тагове: