Ubisoft обяви, че космическият екшън Starlink: Battle for Atlas ще излезе за РС на 30-ти април. За разлика от The Division 2 и Anno 1800, Starlink: Battle for Atlas ще пропусне магазина на Epic и вместо това ще бъде налична в Steam и Uplay.

Starlink: Battle for Atlas излезе първоначално миналата есен за конзоли и представлява нова интерпретация на идеята Toys-To-Life. Сглобявайки истински модели на космически кораби, ще може да видите веднага как изглеждат те в света на играта. По този начин може да експериментирате с различни оръжия и пилотски умения. Разбира се, ако искате да давате излишни пари, може да играете Starlink: Battle for Atlas без играчките, закупувайки дигиталната версия на играта, която ви дава четири виртуални кораба.

В интерес на истината, най-добрата версия на играта е тази за Switch, в която освен че получавате пет кораба, имате и допълнителна StarFox мисия.

Освен това, Ubisoft разкри системните изисквания за Starlink: Battle for Atlas, които са разделени в цели пет варианта – от минимални чак до елитни.

 

Тагове: