Търсенето за нов режисьор на The Batman продължава, след като досегашният кандидат номер едно Мат Рийвс се отказа, пише IGN. Само седмица след като стартираха преговорите между Рийвс и Warner Bros. и се считаше, че той е сигурен за позицията, сега режисьорският стол отново е овакантен.

Според източници, близки до студиото, цитирани от The Hollywood Reporter, преговорите са се провалили. Теоретично съществува възможност те да се подновят, ако надделее разумът и желанието за компромис, но ние не бихме разчитали на това.

"Студиото възнамерява да направи филма без значение на всички проблеми, за да докаже, че поредицата и марката Batman са по-големи от всеки един човек", казва източникът.

Преди Рийвс за режисьори се спрягаха имената на Ридли Скот (Alien) и на Феде Алварес (Don't Breathe). В крайна сметка Warner Bros. предложи позицията на Рийвс, който в момента приключва работата по War for the Planet of the Apes.

Несигурно е и положението на звездата Бен Афлек. Той е заявил, че не желае да се появява в повече филми от вселената на DC, което ще бъде огромен шок, ако се окаже вярно. Това твърди сайтът Collider, който се позовава на трима различни източника.

Виж още: Най-новата корица на Billboard е снимана с iPhone 7 Plus

Тагове: