Създателите на Cyberpunk 2077 се сблъскаха с всенародната омраза, след като обявиха, че за пореден път ще забавят една от най-очакваните игри на годината. Старши гейм дизайнерът на Cyberpunk 2077 Анджи Завадски призова в Twitter феновете към елементарно съчувствие и човешко поведение, след като полското студио бе залято със смъртни заплахи.

„Разбирам, че сте ядосани и разочаровани, но изпращането на смъртни заплахи към разработчиците е абсолютно неприемливо и просто грешно. Ние сме хора точно като вас“, написа той.

Cyberpunk 2077 има дълга и комплексна съдба, след като вече бе отложена три пъти след първоначалната си премиерна дата на 16 април. Първоначално играта бе обявена преди много години като проект за РС и сегашните конзоли, но през годините се превърна в монументално начинание за почти 10 платформи. Сега я очакваме още за PS5, Xbox Series X и Google Stadia, както и във версия за сегашните конзоли PS4, Xbox One, PS4 Pro и Xbox One X.

Нещо повече, буквално допреди броени дни студиото твърдеше, че играта ще излезе навреме, а новото забавяне означава, че разработчиците отново ще бъдат впрегнати в извънреден труд. Разкрития на сайта Kotaku твърдят, че доскоро някои от служителите на полското студио CD Projekt Red са работили по 100 часа седмично, за да довършат Cyberpunk 2077 и първия пач към играта, който трябва да бъде пуснат в деня на нейната премиера.  

Снимка: CD Projekt Red

Виж още: FIFA 21 с революционно решение за стриймърите

 

 

Тагове: