Ориентирането в един виртуален град може да бъде много трудно, защото дигиталната карта невинаги е достатъчно услужлива. Геймърите обаче ще могат да се придвижват с лекота из Night City, тъй като в мрежата изтече копие от подробната хартиена карта, представляваща сърцето на Cyberpunk 2077.

Снимки в популярния геймърски форум Resetera показват няколко екстри от разопаковани копия на Cyberpunk 2077, които вече са се озовали в нечии ръце. Конкретно картата ни дава първия истински поглед към пълните мащаби на NC, напасвайки най-накрая отделните райони и заобикалящи го зони в една обща картина.

На пръв поглед светът на Cyberpunk 2077 изглежда малко по-претъпкан от огромния континент, из който се скиташе Гералт. Това обаче е очаквано, предвид че CD Projekt Red вече заяви, че Cyberpunk 2077 ще бъде малко по-опростена от The Witcher 3.

Въпреки това градската джунгла на Cyberpunk 2077 ще бъде много гъсто населена, тъй като предлага вертикален елемент, какъвто никога не е имало в света на The Witcher 3. За щастие около града има изненадващо голямо зелено пространство, в случай че решите да напуснете бетонните му предели.

Cyberpunk 2077 излиза след малко повече от месец - на 19 ноември.   

Снимка: CD Projekt RED

Виж още: Краят на една епоха - RIP FarmVille