Marvel's Avengers на гейм платформите на Sony ще има ексклузивен герой: Spider-Man. Студиото Crystal Dynamics заяви, че планира да добави супергероя към PlayStation версията на предстоящата игра в началото на 2021 г. Студиото не каза дали Spider-Man ще се появи на други платформи на по-късна дата.

Както при всички останали герои в играта, вие ще имате достъп до множество джаджи и умения, които ще ви позволят да персонализирате как играете със Spider-Man. Crystal Dynamics не сподели визията на героя в действие, но каза, че черпи вдъхновение от комикс изкуството на Стив Дитко и Джон Ромита-старши, за да създаде свой прочит на популярния герой.

Това, че Spider-Man идва само за PlayStation, не е твърде изненадващо за разбиране. В крайна сметка Sony наскоро създаде ексклузивно заглавие с участието на Питър Паркър и работи върху самостоятелна игра с Майлс Моралес за новата конзола PlayStation 5.

Добрата новина е, че играчите от всички платформи ще имат достъп до Hawkeye, когато Crystal Dynamics го добави като допълнително съдържание към Marvel's Avengers скоро след старта. Нещо повече - студиото планира да добави и двамата герои в играта безплатно.

Marvel's Avengers излиза на 4 септември за Google Stadia, PlayStation 4, PC и Xbox One. През следващата година тя ще достигне и до конзолите от девето поколение, като собствениците на PS4 и Xbox One ще получат безплатен ъпгрейд до съответната версия за следващото поколение. Междувременно можете да участвате в PS4 бетата на играта този уикенд, ако предварително сте поръчали заглавието.

Снимка: Insomniac; Sony

Виж още: Star Wars: Galaxy's Edge показва любимата ви далечна галактика през VR шлема (ВИДЕО)

 

Тагове: