Изглежда, че Warner Bros. и DC имат идея да разширят още повече своята комикс вселена. Дългоочакваният рибуут на приключенията на Черния рицар The Batman с Робърт Патинсън в главната роля може да се превърне в отправната точка за поне още три филма.

Виж още: 8 важни ъпгрейда за есенния гардероб на всеки уважаващ себе си мъж

По-конкретно, става въпрос за три от важните злодеи във филма и комикс вселената, които да получат собствени филми при успех на The Batman. Това са Зоуи Кравиц като Catwoman, Пол Дано като The Riddler и Колин Фарел като The Penguin. Без съмнение основен фактор за това решение е огромният успех на мрачната история за произхода на Joker, която видяхме наскоро. Освен това ключови имена от актьорския състав в The Batman и предстоящия спин-оф Birds of Prey за Harley Quinn имат договори за участие в продължение на още филми от вселената.

Нищо от това все още не е сигурно и трябва да припомним, че преди години Warner Bros. също имаше амбициозни планове за филмите на DC, които се провалиха след неуспеха на Batman vs Superman и Justice League; The Flash и Cyborg все още чакат совите самостоятелни филми. Така бъдещето на филмовата вселена на DC зависи от успеха на вече предвидените The Batman, Birds of Prey и Wonderwoman 1984, които да отъпчат пътя напред за нови и по-експериментални продукции.     

Виж още: Google Stadia започна да топи хардуера на геймърите  

Тагове:
Още от Play