Приходите от първия уикенд след премиерата на „Отмъстители: Война без край“ са надминали дори тези на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, който до момента водеше с 247 милиона щатски долара. Приходите на „Отмъстители: Война без край“ са 250 милиона щатски долара до момента, поставяйки нов рекорд след премиера.

Кулминацията на десетгодишен „разказ“ за супергерои на Marvel Cinematic Universe определено се оказва неоспорим успех – още в четвъртък приходите бяха 39 милиона щатски долара, в петък 109 милиона, а събота – 83 милиона. Това са цифри само за САЩ – в международен мащаб филмът е получил приходи от 630 милиона щатски долара  в дните след премиерата. Преди „Отмъстители: Война без край“, „Черната пантера“ също счупи няколко рекорда, като вторият филм с най-големи приходи на премиерата през февруари и филмът с най-големи приходи с чернокож режисьор.

Остава да видим дали „Отмъстители: Война без край“ ще се задържи на върха и в следващите седмици, особено след като наближават и няколко други дългоочаквани блокбъстъра – „Соло: История от Междузвездни войни“ и Deadpool 2.