Краят е почти тук - The Rise of Skywalker ще закрие третата трилогия „Междузвездни войни“, когато тя се представи по кината на 20 декември (като ранната прожекция ще започне предишната вечер). Ако искате да видите малко повече от Епизод IX, вместо да влезете в историята напълно несведущи, тогава гледайте новия трейлър отдолу, който бе излъчен по време на предаването Monday Night Football в понеделник вечер.

Краят на сагата идва в кината от 20 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия, но най-нетърпеливите зрители ще могат да се насладят на епичния финал ден по-рано – на 19 декември, на специални предпремиерни прожекции, билетите за които са вече в продажба. Включително и в Бтългария. 

Останалите членове на бандата се завръщат и, разбира се, имаме повече един емблематичен глас зад кадър и изглежда, че нещата се свеждат по един или друг начин до Рей и Кайло Рен. Не всички бяха почитатели на начина, по който историята се разгръщаше в The Last Jedi, но ще видим как Джей Джей Ейбрамс ще реши епилога на нещата след... ами два месеца. Наистина ли е толкова далеч премиерата? Имайте още малко търпение.

Виж още: Шест саундбара, с които да залееш съседа с убийствен звук

 

Тагове:
Още от Play