За съжаление на феновете на популярната екшън поредица Monster Hunter, предстоящата адаптация за голям екран по играта на Capcom, бе отложена за догодина. Филмът на Sony и Screen Gems с Мила Йовович в главната роля вече се очаква на 23 април 2021 г. вместо досегашната премиерна дата 4 септември. Въпреки че официална причина не се посочва, решението най-вероятно е свързано с продължаващата коронавирус пандемия и това, че кината в САЩ навярно ще затворят отново.

Това далеч не е първият филм, който бе отложен тази година заради вируса. Други заглавия, които срещнаха тази съдба, са Fast and Furious 9, най-новият филм за Джеймс Бонд No Time to Die и Black Widow на Marvel.

Що се отнася до филма по Monster Hunter, режисьор и сценарист е Пол Андерсън, който е познат като създател на филмовата поредица за Resident Evil отново с участието на Мила Йовович. Той и съпругата му се определят като фенове на хак-енд-слаш играта и Мила Йовович дори е базирала главното си оръжие в предстоящия филм на такова от последната част.

Във филма Мила Йовович и нейният отряд се пренасят в пълен с опасни и могъщи чудовища свят, където ще трябва да оцелеят заедно с помощта на мистериозен непознат.  

Снимка: Sony

Виж още: На PlayStation 5 ще може да се играят заглавия от всички предишни генерации?

 

Тагове:
Още от Play