Star Wars: Galactic Starcruiser на Disney обещава, че през 2022 г. феновете на прочутата вселена ще имат възможност да се насладят на най-автентичното изживяване някога, но това ще им струва доста скъпо.  Развлекателният гигант разкри подробности и цени за приключението Star Wars: Galactic Starcruiser, включително и факта, че две нощувки за двама души в стандартна кабина ще струват поне 4800 долара. Разбира се, по-просторните помещения ще струват още повече, но пък колкото по-голяма е групата, толкова по-ниска ще е индивидуалната цена. 

Disney описва изживяването като комбинация от филм на живо, автентична среда, кулинарна екстравагантност и истинска ролева игра. Според официалната страница Star Wars: Galactic Starcruiser пътуването на гостите започва от терминала на Walt Disney World Resort, където те ще се качат на Halcyon.

 

След като са вътре, гостите ще могат да разиграят различни сюжетни ситуации от типа избери своето приключение, за да решат как ще се развие историята. Така например те могат да изберат коя страна в конфликта да последват, дали да се присъединят към мрежа за контрабанда, дали да помагат на бегълци и др. Изживяването включва още среща с познати персонажи под формата на NPC-та, както и уроци за дуелиране със светлинен меч. Ако искате да навлезете още повече в историята, може да изпълнявате цели странични мисии. 

Всяко пътуване на борда на Star Wars: Galactic Starcruiser ще бъде уникално така че онези, които могат да си позволят повторно посещение, ще изживеят нещо различно.

Снимка: Disney

Виж още: Adidas vs. Nike – изкуствен интелект vs робот

 

Още от Play