Този нов трейлър за The Mandalorian не е единствената новина с марка Star Wars, която научихме. Disney обяви, че планираната трилогия за игрални филми от Давид Бениоф и Д. Б. Уайс вече отпада. Сделката беше обявена с много фанфари преди около година и половина с планове за издаване на първия филм през 2022 г., но във времето след това Lucasfilm пусна Solo: A Star Wars Story с разочароващи резултати, докато Бениоф и Уайс подписаха огромна сделка с Netflix на стойност над 200 милиона долара, финалът на Game of Thrones се случи и ги освободи за нови проекти.

Според изявления на двойката, публикувани пред Deadline и The Hollywood Reporter, проблемът е само едно от тези неща: „Има само ограничен брой часове в деня и почувствахме, че не можем да оправдаем както Star Wars, така и нашите проекти на Netflix", казват те.

Други неща, които са се променили, включват детайлите около Disney + и това, че шефът на Marvel Кевин Фейдж работи по проект на Star Wars в допълнение към планираната трилогия, ръководена от Райън Джонсън. Докато тази трилогия може да е на заден план, със сигурност ще видим още повече от този свят през следващите няколко години, дори след дебюта на Mandalorian на 12 ноември и Star Wars: The Rise of Skywalker, който излиза по екраните на 20 декември.

Виж още: 3.1 саундбар системата, която докара 3D звука от киносалона… вкъщи!

 

 

Тагове:
Още от Play