Първо получихме официална Witcher хронология, а сега вече имаме и нова впечатляваща интерактивна карта, която показва местата на ключовите събития във вселената на Netflix сериала. Включително и тези, които са се случили, преди шоуто да започне да бъде излъчвано. Ето ТУК може да се насочите към картата и да се докоснете до света на Witcher.

Тя ни дава информация за времената, когато е бил създаден първият Witcher, и дори за идването на зверовете и хората за първи път на континента като част от събитието Conjunction of the Spheres. На чертежа е придаден живот чрез различни визуални ефекти като сняг и дъжд. Предлага се и функция за търсене, за да можете да намерите части от легендата, ако сте по-любопитни.

Виж още: Medical Dent - денталната клиника с ултрамодерни технологии

Ако успеете да разгледате цялата карта, ще получите съобщение гласящо: Va'esse deireadh aep eigean, va'esse eigh faid'har. Феновете на играта могат да отгатнат значението му. То грубо се превежда като "Нещо свършва и нещо започва". Като цяло, ако се наслаждавате на това да разглеждате фентъзи материали или сте фен на книгите на The Witcher от Андрей Саковски, вероятно тази екстра ще ви хареса.

Тагове:
Още от Play