Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
12.януари.2017

Докато Platinum Games се извиняват, Microsoft смятат спирането на Scalebound за хубава новина

Автор: Вирджиния Кирова, Прочетено: 1166 пъти

Както ви съобщихме, една от най-очакваните от нас (и особено от мен) игри за 2017, Scalebound, беше спряна от разработване. И както всяка друга история, и тази може да бъде погледната от поне два различни ъгъла. В единия имаме студиото, разработвало заглавието - Platinum Games. От другата - издателя Microsoft Studios. За жалост нито една от тях не разкрива каква е причината зад спирането на играта, но поне вече знаем малко повече за мнението им по въпроса.

В поредица от туитове изпълнителният директор на Platinum Games, Кеничи Сато, публикува официалното извинение на японското студио за спирането на играта. Ако четем между редовете, разбираме и още нещо. Platinum не възнамеряват да продължат разработването на Scalebound без Microsoft и проектът е напълно мъртъв:

Относно спирането на Scalebound

Съжаляваме, че на 9 януари 2017 г. Microsoft Studios обявиха спирането на Scalebound. Много сме разочаровани от начина, по който приключиха нещата, особено като знаем, че много от нашите фенове чакаха играта с толкова нетърпение, колкото и ние.

Ще продължим да се стремим да ви предоставяме висококачествени игри, започвайки с NieR: Automata през март, както и продукти като GRANBLUE FANTASY Project Re:Link и LOST ORDER в бъдеще.

Ще продължим да работим здраво, за да оправдаем очакванията ви и приветстваме вашата продължаваща подкрепа!

Президент и CEO,

Кеничи Сато

 

Междувременно Фил Спенсър, оглавяващ Xbox дивизията на Microsoft, също сподели мнението си за спирането на продукцията на Scalebound в Twitter с думите: "Трудно решение, но вярваме, че резултатът е по-добър за Xbox геймърите, но въпреки това е разочароващо. Уверен съм в подготвените ни игри за 2017, които са и нашият фокус."

В момента продължава свалянето на всички видео материали за Scalebound от свързаните с Microsoft акаунти и платформи, като в официалния YouTube канал на Xbox те вече не съществуват или са недостъпни. Страницата на играта беше свалена от Xbox.com още преди официалната информация за спирането й.
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти
Какво представляват „облачните услуги“? 22.януари.2017 Какво представляват „облачните услуги“?

Разликата между Microsoft Office 2007 и Office 365 се нарича на прост език „облак“


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт