Можете да получите изненадващо количество информация от данните за трофеите на РlayStation игрите, така че решихме, че ще е интересно да проверим God of War Ragnarok. Последният блокбъстър на Sony бе пуснат преди около две седмици и трофеите показват, че приличен брой играчи са победили играта.

По-конкретно 24.8 процента от феновете са завършили основната история. В епоха, в която данните от трофеите обикновено ни показват, че повечето геймъри всъщност не завършват своите игри, това е солиден резултат за Sony и Santa Monica Studio и отново само две седмици след пускането на пазара. Това е число, което вероятно само ще се увеличава с течение на времето – все пак Ragnarok е голяма игра и ще отнеме на много играчи повече време, за да видят успешния завършек на приключението на Кратос.

Но след това погледнете процента на отключване на Platinum трофеите и ще видите, че само 3.9 процента от играчите са събрали всеки един от виртуалните медали на играта. Това не е особено трудна за постигане колекция, но търсенето на разпръснатите скрити предмети и връщането назад, за да намерите сандъци със съкровища, които може да сте пропуснали, може да отнеме много време. Бихме предположили, че много играчи ще видят финалните надписи и ще оставят нещата дотам – поне засега.

Победихте ли вече God of War Ragnarok, или не бързате? Кажете ни колко трофея ви остават за отключване.

Снимка: Sony

Виж още: Илон Мъск иска да си подаряваме Tesla за Коледа

 

Тагове: