EA потвърди системните изисквания за Need for Speed: Unbound заедно с информация кога състезателната игра ще стартира по целия свят.

В блога си EA очерта всичко, което феновете трябва да знаят за стартирането на Need for Speed: Unbound – включително подробности за предварително зареждане и ранен достъп, системни изисквания за компютърни играчи и кога ще бъде пуснат рейсърът.

За PC и Xbox Series X|S платформи предварителното зареждане на Need for Speed: Unbound ще започне на 24 ноември. За PS5 има две отделни времена – собствениците на Palace Edition могат да започнат своето предварително зареждане от 27 ноември сутринта, докато потребителите на стандартното издание могат да заредят предварително играта от 30 ноември сутринта.

Що се отнася до момента на стартиране на Need for Speed: Unbound, потребителите на Palace Edition и EA Play могат да започнат да играят играта от 29 ноември сутринта. За всички останали играта стартира на 2 декември в сутрешните часове.

Бяха споделени и минимални и препоръчителни системни изисквания, които потребителите на компютри могат да проверят по-долу.

Need for Speed ​​​​Unbound минимални изисквания за компютър:

ОС: Windows 10 64-bit
CPU: AMD Ryzen 5 2600 / Intel Core i5-8600 или еквивалентен
RAM: 8GB
Графична карта: AMD RX 570 / Nvidia GTX 1050 Ti или еквивалент
DirectX: 12 Съвместима видеокарта
Изисквания за онлайн връзка: 1 Mbps или по-бърза интернет връзка
Място на твърдия диск: 50GB+

Препоръчителните компютърни изисквания на Need for Speed ​​​​Unbound са следните:

ОС: Windows 10 64-bit
CPU: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7-8700 или еквивалентен
RAM: 16GB
Графична карта: AMD Radeon RX5700 / Nvidia GeForce RTX 2070 или еквивалент
DirectX: 12 Съвместима видеокарта
Изисквания за онлайн връзка: 1 Mbps или по-бърза интернет връзка
Място на твърдия диск: 50GB+

За конзолните играчи EA потвърди, че Need for Speed: Unbound ще работи в 4K резолюция при 60FPS на платформите PS5 и Xbox Series X, докато версията на Xbox Series S ще работи при 60FPS при 1280p.

Снимка: ЕА

Виж още: Нов патент на Sony засича дали се движите пред конзолата си