Wolfenstein: Youngblood току-що излезе в Steam и ако не знаете, шутърът е опорочен от многобройни микротранзакции. Оказва се обаче, че РС геймърите веднага намериха начин да ги заобиколят с лекота.

Виртуалният магазин във Wolfenstein: Youngblood предлага ъпгрейди за оръжия, скинове за оръжие и герои и други екстри, с които да улесните играта си. Те могат да се купят със стандартни монети или кюлчета злато. Монетите са виртуалната парична единица в играта, докато златото представлява микротранзакциите. Двете валути са взаимозаменяеми при покупките.

Използвайки редактора Cheat Engine, който сканира паметта, играчите могат да увеличат количеството монети практически без горна граница. Това им позволява да си купят всичко, което Wolfenstein: Youngblood предлага, без да плащат реални пари или да губят време в трупането на виртуални.

Очевидно е, че използването на Cheat Еngine за модификации на Youngblood е незаконно, така че ако решите да се възползвате от експлойта, направете го в офлайн режим. Играта онлайн с модифицирана версия на Wolfenstein: Youngblood може да ви донесе неприятности.

И така, след като РС геймърите вече откриха начин да се наслаждават на всичко, което играта може да предложи от самото начало, ще бъде интересно да видим дали Bethesda ще реагира бързо и ще пусне пач, който да предотврати бъдещи злоупотреби.

     

Виж още: Ще купи ли Disney създателите на Overwatch и Call of Duty?

 

Тагове: