Дългоочакваният мод The Frontier за Fallout New Vegas най-сетне излезе и незабавно доведе до пълното блокиране на популярния сайт за модове Nexus. Часове след премиерата на мода страницата на The Frontier там бе недостъпна заради огромния интерес.  

Модът, по който се работеше цели седем години, е най-големият в историята на поредицата Fallout. В него ще пътувате до замръзналата пустош на Орегон, като ви очакват десетки часове игра, озвучения от актьори, нови герои, много куестове и превозни средства, които можете да карате. Последното е нещо, което Fallout игрите по принцип не предлагат.

Първоначалният план бе The Froniter да излезе в Steam по същото време, но премиерата там бе отложена с една седмица. Освен това ентусиастите, които вече успяха да свалят мода, съобщават за технически проблеми, така че може би е добра идея да изчакате за Steam версията.  

Въпреки противоречивата премиера е очевидно, че има огромен интерес към традиционна сингъл плейър Fallout игра във време, когато фокусът на Bethesda е върху мултиплейър заглавието Fallout 76. Може би сега, когато компанията е под шапката на Microsoft, тя ще има достатъчно ресурси за нова официална Fallout игра.

Снимка: NexusMods

Виж още: Duracell не плаща тайно на Microsoft, за да слага AA батерии в Xbox контролера

 

Тагове: