Сякаш за да побърза да замаже лошия дебют на Cyberpunk 2077, CD Projekt Red продължава с анонсите на нови проекти и след като научихме, че ни очаква нова конзолна The Witcher игра, сега студиото отвори регистрациите за предварителните тестове на мобилната The Witcher: Monster Slayer. Играта е налична в т.нар. soft launch версия в Google Play Store.

Новината леко разбуни духовете, тъй като остави iOS потребителите на сухо поне за момента. Разбира се, в завършен вид The Witcher: Monster Slayer ще излезе и за двете мобилни платформи, така че е възможно в близко бъдеще да видим подобни бета-тестове и за iOS.

Феновете, които нямат търпение, могат да направят своята регистрация за ранен достъп до играта, като поканите ще бъдат изпратени до началото на май.

The Witcher: Monster Slayer бе обявена през август 2020 г. и събитията в нея предшестват значително тези от съществуващата The Witcher трилогия. В този по-ранен свят чудовищата бродят свободно по земята. Не очаквайте обаче традиционна екшън ролева игра, тъй като мобилната The Witcher представлява приключение в добавена реалност на геолокационен принцип.

За момента играта няма премиерна дата, но полското студио обяви да я очакваме през това лято.

Снимка: CD Projekt Red

Виж още: Diablo Immortal изглежда като всичко, което бихте искали от Diablo на телефона (ВИДЕО)