Хю Лори е звездата в новия политически трилър "Убийство на пътя", разпространяван у нас от HBO. Животът на харизматичния самодеен политик Питър Лорънс (Хю Лори) се разпада. Той обаче няма скрупули и не го глождят угризения за начина, по който се опитва да гради кариерата си. Нов епизод от драмата в четири части ще е достъпен всеки понеделник в HBO GO, a телевизионната премиера е на 18 ноември от 20:00 часа по HBO. 

Трилърът в четири части разказва историята на харизматичен политик на име Питър Лорънс (Хю Лори – "Авеню 5"; "Нощният мениджър"; "Доктор Хаус"), издигнал се до невиждани висоти от нищото. Професионалният и личен живот на Питър Лорънс се разпада благодарение на враговете му. Каквото и да се случва, той не е тормозен от вина или скрупули и успяла умело да лавира между блясъка и катастрофите, за да подсигури по-нататъшната си кариера. Останалите обаче се опитват да я разрушат. Но събитията ще покажат колко трудно е за един човек и една държава да оставят миналото си зад гърба си. Враговете са пред прага му, но дали Питър Лорънс ще се справи със собствените си тайни и ще спечели отново?

Актьорският състав включва още Хелън Маккрори (Peaky Blinders, "Майка, баща, син" на HBO), Сидс Бабет Кнудсен ("Западен свят" на HBO), Саския Рийвс ("Антония и Джейн"), Сара Грийн ("Нормални хора"), Патриша Ан Ходж ("Един много английски скандал").

Снимки: HBO

Виж още: HBO ексклузивно пуска нов сериал, базиран на Suicide Squad

Тагове:
Още от Play