НВО Мах ще предложи нов тв сериал, наречен Peacemaker, който представлява спин оф на предстоящото продължение на Suicide Squad. Сериалът ще проследи историята на произхода на титулярния герой Peacemaker, в ролята на когото ще видим известния кечист Джон Сина.

Стрийминг платформата е поръчала осем епизода от сериала, чиито снимки ще започнат в началото на 2021 г. За сюжета не се знае много, но Warner Bros. казва, че сериалът ще се развива в същата вселена като новия филм Suicide Squad, чиято премиера е през следващият август. Режисьорът на филма Джеймс Гън ще режисира и избрани епизоди от сериала. Peacemaker e поредният DC проект, който ще получи свой сериал по НВО Мах. През юли научихме, че ни очаква тв продукция по предстоящия филм The Batman, която ще разказва истории от полицейското управление на Gotham. Всичко това не е изненада, защото HВО залага много на новата си стрийминг платформа. НВО Мах е собственост на телекомуникационния гигант AT&T, който притежава още Warner Bros и DC.

Още няколко оригинални сериали от комикс вселената, сред които Titans, Swamp Thing, Stargirl и Young Justice, също ще направят дебют по НВО Мах.

НВО Мах държи и ексклузивните права върху очакваната с голям интерес нова версия на Justice League, сглобена от Зак Снайдер.

Снимка: shutterstock

Виж още: Marvel атакува българската версия на HBO Go с 19 продукции

 

Още от Play