Най-после Paramount повдигнаха поне малко завесата, давайки ни шанс да надникнем зад кулисите на поредната част от култовата поредица. Феновете на Terminator нямаха много поводи за радост през последните няколко години. Всъщност след легендарния Terminator 2: Judgement Day следващите три филма бяха кой от кой по-голямо разочарование. Последният от тях: Terminator: Genesis, понастоящем се радва на незавидните 26% одобрение в популярния сайт за синдикиране на ревюта Rotten Tomatoes.

За щастие следващата итерация на франчайза дава повече надежди за нещо по-смислено. С нея са се заели култови фигури като Дейвид Гойър (Blade, Dark Knight) в ролята на сценарист и Тим Милър (Deadpool) в ролята на режисьор.

Голямо завръщане в лентата ще отбележат и старите легенди Арнолд Шварценегер като оригиналния T-800 и Линда Хамилтън като Сара Конър. Новите лица в Dark Fate ще са Макензи Дейвис, която ще изиграе поредния „добър“ Т-1000 и Гейбриъл Луна като лошия Терминатор.

Действието във филма слава богу няма да следва, меко казано, глупавата сюжетна линия на Genesis, а ще проследява събитията 30 години след края на вероятно най-добрия Terminator досега – Judgement Day. Това е добра новина не само защото ще имаме възможност да видим двамата герои, които на практика превърнаха този франчайз в безсмъртна класика – Т-800 и Сара Конър, но и понеже ще позволи те да бъдат изиграни от оригиналните актьори – Шварценегер и Хамилтън, без да са необходими така модерните напоследък CGI „подмладявания“ и прочее манипулации.

Въпреки че не са първа младост (Хамилтън е на 62, а Шварценегер на 71), съдейки по първите официални кадри от снимачната площадка, и двамата изглеждат, меко казано, badass в ролите си и явно нямат никакви проблеми да влязат под кожата на двама от най-култовите персонажи в кариерите им.

Определено има надежда!

Как любовта към видео гейминга може да ти помогне да намериш първата си работа?

Още от Play