Новият Terminator филм вече има официално име и то е Terminator: Dark Fate. Джеймс Камерън се завръща като продуцент и с един замах ще поправи несгодите, които култовата поредица претърпя в последните си няколко издания. Камерън ще използва подход, подобен на този при Halloween от миналата есен, правейки новия филм директно продължение на T2: Judgement Day.

Така Камерън заличава всички странни и неубедителни насоки на серията, случили се след това. И в този случай това е за добро. Terminator 3: Rise of the Machines бе горе-долу читав, макар и неубедителен филм, но по-нататък нещата излязоха извън контрол, кулминирайки с тотално объркващия Terminator Genisys.

Режисьор на новия екшън е Тим Милър, който спечели овации с нестандартния прочит на супергероичните приключения в Deadpool.

Terminator: Dark Fate първоначално бе предвиден за лятото, но сега ще го очакваме на 22 ноември, където ще се бори за място в напрегнатия боксофис покрай Хелоуин. В ролите ще видим Арнолд Шварценегер и Макензи Дейвис, която ще бъде в ключова роля, наподобяваща новата Сара Конър.

Как да направите сайта си по-сигурен и надежден?

---

За „David Bowie Is?”, музикалните приложения и защо не трябва да използваш телефона си единствено за „Facebook” браузинг

---

Изненадай любимия с дигитален подарък: Windows и Office лиценз от GoodOffer24

Още от Play