През 1986 година Top Gun даде нов облик на екшън жанра, циментира Том Круз като световна суперзвезда и влезе в историята като една от големите емблеми на киното. 34 години по-късно феновете получават възможност да се завърнат в този магнетичен свят на въздушни схватки, свръхзвукови скорости и адреналин и това най-накрая ще се случи на 17 юли 2020 г., когато Top Gun: Maverick – едно от най-дългоочакваните продължения в историята на Холивуд, дебютира в кината.

MX Master 3 – прецизност на много нива (РЕВЮ)

Сега Paramount Pictures представи втория трейлър на бъдещия хит.

След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските военноморски сили Пийт „Маверик“ Мичъл (Круз) е намерил мястото си като безстрашен тест пилот. Когато Маверик се оказва инструктор на специален отряд пилоти от Топ Гън, трениращи за специална, невиждана досега мисия, той се среща с лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Майлс Телър), син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу.

Освен Том Круз и Майлс Телър („Дивергенти“, „Камшичен удар“) актьорският състав на филма включва Вал Килмър, който се завръща в емблематичната си роля на Айсмен, Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис, Глен Пауъл, Луис Пулман и Питър Марк Кендъл. Режисьор е Джоузеф Козински („Трон: Заветът“, „Забвение“).

Top Gun: Maverick идва в кината на 17 юли 2020 г.

Виж още: Топ 10 на най-култовите моменти в Междузвездни войни (ВИДЕО)

 

Тагове:
Още от Play