Blizzard обяви Diablo 2: Resurrected: преработка на изключително популярната 20-годишна екшън ролева игра. Тя ще включва преработка на оригиналната игра от 2000 г. и експанжъна Lord of Destruction от 2001 г. с 3D визуализации с висока резолюция и съраунд звук Dolby 7.1.

Играта ще излезе по-късно през 2021 г. за PC, Xbox Series X и S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 и Nintendo Switch. Тя ще предложи ко-оп режим за до осем играчи, но няма локален ко-оп. Версията за компютър разполага с поддръжка на контролер. Технически алфа-тестове започват скоро и можете да се регистрирате на Diablo2.com.

Diablo 2: Resurrected заменя 2D графиката на оригинала с пълно 3D-базирано изобразяване, динамично осветление, преработени анимации и ефекти на заклинанията - при това с разделителна способност до 4K. Идеята е да се пресъздаде оригиналният геймплей и така можете да превключвате между оригиналната и модерната графика по желание.

Blizzard е оставил непокътнатите странности на Diablo 2, като проблеми с баланса и грешки при превода, но е добавил подобрения като споделен сторидж. Всички класове от герои от Diablo 2 и Lord of Destruction присъстват (Amazon, Barbarian, Necromancer, Paladin и Sorceress от основната игра и Assassin and Druid от Lord of Destruction).

Diablo 2: Resurrected е в процес на разработка в Blizzard и вътрешното студио Vicarious Visions, което направи превъзходния римастър Pro Skater на Tony Hawk 1 + 2.

Снимка: Blizzard

Виж още: Diablo Immortal изглежда като всичко, което бихте искали от Diablo на телефона (ВИДЕО)

Тагове:
Още от Play