Въпреки многобройните слухове в последно време за нова ревизия на своята конзола, наречена Switch Mini, Nintendo все още не е обявила нищо по въпроса. Нов аксесоар обаче дава сериозна храна за размисъл как би могла да изглежда въпросната конзола, за която се спекулира още от 2017 г.

Китайският производител на аксесоари за гейминг HonSon пусна на сайта си поредица от аксесоари, създадени специално за Switch Mini. Ако дори част от тези продукти са реални и готови за продажба, това подсказва, че компанията може да е получила размерите на Switch Mini, за да се подготви преди нейната премиера.

Виж още: Dr. Mario World ще лекува твоя Android и iOS телефон на 10 юли (ВИДЕО)

Изображението по-горе изглежда особено интригуващо, тъй като не сме го виждали никога досега и се различава от досегашните спекулативни дизайни.

Разбира се, оферта за аксесоари в китайски магазин не означава непременно, че Switch Mini съществува, но при смартфоните именно ранното изтичане на кейсове и други аксесоари дава предварителна информация за тях. Производителите им трябва да имат точните размери навреме, за да подготвят артикулите си за премиерата на продукта. Дори дизайнът на конзолата във въпросното изображение да не е непременно същият, формата на кейса трябва да бъде такава.

Тагове: