Доста обсъжданият сериал Watchmen на Деймън Линделоф направи дебюта си по НВО преди два дни и прикова доста жадни за нови приключения по комикси зрители. Така, ако се питате кой гледа онези, които ни гледат (игра на думи с името на сериала), то отговорът е повече от 1.5 милиона души по всички платформи, по които е достъпен той.

Премиерата на първия сезон на Watchmen е гледана от над 800 000 души в реално време, което го прави най-гледаната премиера на сериал по кабелна телевизия за 2019 г. Скокът при зрителите е цели 21 процента в сравнение с финала на Succession от миналата седмица.

Това прави дебюта на Watchmen най-успешния нов сериал на НВО, откакто компанията пусна Westworld през 2016 г. Неговият дебют беше още по-добър - тогава екранизацията по романа на Майкъл Крайтън събра 3.3 милиона зрители.

Пилотният епизод на Watchmen се нарича It’s Summer and We’re Running Out of Ice. Самият сериал не е толкова директна адаптация на комикса от средата на 80-те години, колкото негово продължение. В ролите са Джереми Айрънс, Реджина Кинг, Тим Блейк Нелсън и др.

Първите ревюта са положителни и очакваме сериалът да стане хит за остатъка от сезона, а защо не и да се бори за награди.

Виж още: Хронологичният ред, в който трябва да изгледате Marvel филмите

 

Тагове:
Още от Play