Един от последните големи PS4 ексклузиви ще зарадва феновете на отиващата си конзола в началото на това лято. Ghost of Tsushima ще излезе на 26 юни, обяви Sony и придружи анонса с нов трейлър.

Ghost of Tsushima е стелт екшън игра със самурайски привкус от студиото Sucker Punch – създатели на хитовите поредици Sly Cooper и Infamous. В новото приключение играчите ще влязат в ролята на герой, който се зарича да защити дома си от монголските нашественици. Очаква го епично пътуване, в което той трябва да загърби познатите самурайски традиции, за да се превърне в непобедим боец и да изпълни отмъщението си. Ghost of Tsushima бе обявена преди доста време и е радостно, че все пак ще я видим в рамките на това поколение.

За най-запалените фенове Sony обяви колекционерско издание на стойност 170 долара. В него освен копие от Ghost of Tsushima влизат още бойна маска за лице, бойно знаме, артистично изпълнена версия на картата на света на играта върху парче плат, метална кутийка за диска и 48 страници книжка с илюстрации, разкриваща визуалния стил на Ghost of Tsushima.   

Виж още: Това геймърско легло е финалната фаза в еволюцията на човечеството

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове: