Трудният избор на надежден геймпад за вашия телефон до голяма степен бе решен, когато Android 10 и iOS 13 добавиха вградена поддръжка за PS4 и Xbox One контролер. Въпреки това Razer има свое оригинално предложение в лицето на мобилния контролер Kishi: геймпад на цена 80 долара, който освен всичко друго превръща телефона ви в подобие на Nintendo Switch.

Razer Kishi e компактен контролер, който се разделя на две, така че да поберете дори доста голям дисплей на телефон в средата. Razer Kishi поддържа двата телефона на Razer, Google Pixel 2 и по-новите, Galaxy S8 и по-новите и Galaxy Note 8 и по-новите модели. Можете да включите и друг телефон, стига да разполага с Android 8 Oreo, USB-C порт и да не надвишава 78.1х163.7х8.8 мм.

80 долара определено е висока цена, но Razer иска да ви убеди, че при играта с Kishi няма никакъв лаг и не се нуждаете от допълнителни батерии. Още по-важно е, че Razer Kishi поддържа Fortnite, както и всички игри през Google Stadia и Microsoft xCloud. Минус за някои може да бъде липсата на вибрация.

Ако мобилният геймър у вас вече е заинтригуван, но нямате Android телефон, Razer Kishi трябва да се появи скоро и за iPhone.      

Виж още: PlayStation 5 е 100 пъти по-бърз от PlayStation 4

 

Още от Play