Откакто From Software анонсира Elden Ring, изминаха две мъчителни години, но най-сетне имаме премиерна дата на дългоочакваната игра. Както стана стандарт напоследък, Elden Ring ще се появи за две поколения конзоли, като и за РС, така че ако притежавате PS4, PS5, Xbox One, Series X или S, ще може да я играете от 22 януари 2022 г.  

Elden Ring има два скрити коза в ръкава си. От една страна, играта е новият проект на Хидеатака Миязаки, познат като главен дизайнер на прочутата с трудността си поредица Souls, а от друга, нейният оригинален свят е създаден от нашумелия писател Джродж Р. Р. Мартин, познат ни с култовия сериал "Игра на тронове". Нещо повече, в работата по Elden Ring помагат и някои от създателите на едноименния сериал на НВО.   

В резултат в света на Elden Ring ще видим чудовищни създания, светещи дървета, движеща се земя и, разбира се, задължителните дракони.

За пръв път феновете видяха реален геймплей от Elden Ring по време на Summer Games Fest, като засега нищо не сочи за значителна промяна спрямо Souls игрите.

Дори да не знаем каква точно е историята в Elden Ring, светът на играта все пак изглежда достатъчно интересен, за да ангажира вниманието ни, докато се появи следващата книга на Джордж Р. Р. Мартин.

Снимка: FromSoftware

Виж още: Diablo 2 Resurrected ще ползва уникалните характеристики на PS5 контролера

 

Тагове: